Traditie
Yerevan Restaurant streeft er al bijna 40 jaar naar om de Armeense culinaire traditie te behouden. De generaties aan ervaring binnen de familie heeft uiteindelijk geleid naar de eerste opening van het restaurant in Jette begin 2011. Nu in 2020 zijn we trost met de opening van onze nieuwe vestiging in Zaventem. Onze sfeervolle zaal en zorgvuldig gekozen verse producten tilt deze ervaring naar een niveau die getuigd van de jarenlange ervaring, hard werk & traditie die onze familie tot uw dienst stelt.
Voorwaarden Reservatie
Hier vindt u de algemene voorwaarden voor het reserveren van de feestzaal.
Voorproef van de kaart
GEMARINEERDE GROENTEN
Diverse ingemaakte groenten volgens een traditioneel proces
CHARCUTERIE
Oosters gedroogd en gekruid vlees gecombineerd met westerse vleeswaren
DOLMA
Druivenbladeren gevuld met rijst en kruiden
SCAMPIS
Schaaldieren badend in een saus op basis van olijfolie en cognac
TABOULÉ
Salade met peterselie, munt en bulgur
CESAR SALADE
Even populair als heerlijk
LAHMAJU
Armeense pizza gegarneerd met gekruid gehakt
VARKENSRIBBEN
Gegrilde spareribs met barbecuesaus
MIX GEGRILD VLEES
Verzameling van alle hierboven gepresenteerde grillsgerechten
ROYAAL DESSERT
Een elegant gepresenteerd kunstwerk van onze banketbakker.